top of page
IMG-20200629-WA0035.jpg
IMG-20200629-WA0038.jpg

*Mínim 2 nits

+ de 14 anys = Adult

IVA inclòs en el preu

Reserva

El Puigsacalm

Amb vistes a l’anomenat “balcó de la Garrotxa”, tot un símbol de la Vall d’en Bas. Gaudeix de l’imponent presència de la muntanya des d’aquesta habitació. 
Un espai on tot flueix de manera natural, pensat per al confort, i que conserva el regust autèntic del seu temps passat.

El Sallent

La fúria de l’aigua que cau és una de les meravelles de la Garrotxa: descobreix l’encant d’El Salt del Sallent, que es pot veure des de l’habitació doble. Amb un estil rústic i senzill, podràs gaudir de la calidesa d’un niu amb unes vistes privilegiades. 

La Vall

Les vistes des de La Vall recullen la màgia de l’entorn: observa l’extensió de la naturalesa des d’aquesta habitació doble, que pot ser també per a quatre persones. Gaudeix també del seu espai interior: és l’habitació més gran de la casa, un fet que la fa ideal per a un ambient familiar. 

La Plaça

Acollidora habitació amb vistes al cor del poble, la plaça, on bateguen les pedres amb la història dels temps passats. L’habitació és doble, amb possibilitat d’ampliar-se, i en ella mateixa es respira l’aire històric de la casa. A més, té dos nivells. 

bottom of page