Joanetes©Amadalvarez.jpg

Benvinguts,

visiteu, visiteu.

Entorn i llocs d’interès

LA VALL D’EN BAS

Enamora’t de la màgia d’un indret amb un paisatge de postal. Emmarcada per les muntanyes, la Vall sorprèn al visitant amb els seus prats clapejats de boscos i rierols. A més, hi ha recompensa per a qui s’enfili als cims, des d’on es pot gaudir d’una vista d’ocell. Terra d’agricultura i plena d’història, podreu descobrir multitud de viles i pobles escampats per tots els racons de la verda esplanada.

EL SALT DEL SALLENT

L’espectacular salt presideix la imatge de la Vall, deixant també al seu pas nombroses gorgues perfectes per al bany i la reconnexió amb la naturalesa. El Sallent és el salt d’aigua més gran de Catalunya, amb més de cent quinze metres de caiguda lliure. És especialment espectacular en temps de pluges: descobreix aquesta meravella natural de bellesa feréstega.

SANT PRIVAT D’EN BAS

Amb una llarga història, el poble està eternament resguardat per les muntanyes a una banda i l’àmplia vall al contorn. De vida tranquil·la i pausada, és la mostra d’un espai on el temps s’alenteix i passa assaborint-se. És especialment conegut pel seu pòrtic que dona a la plaça, just on se situa
Can Manseu.

ELS HOSTALETS D’EN BAS

Prop del camí ral que anava d’Olot a Vic, va néixer un poble per a reposar (amb l’hostalet, com indica el seu nom). Amb els anys s’ha convertit en un nucli emblemàtic de la Vall, pel seu aire rústic i tradicional, que conserva l’encant d’allò pintoresc. Hi trobareu el conegut carrer Teixeda, amb balconades plenes de flors. Es troba a poc més de deu minuts en cotxe de Sant Privat.

 
 

Contacta amb nosaltres

(+34) 621 23 51 23

LAURA I RAMON

PLAÇA MAJOR, 70

SANT PRIVAT D’EN BAS

@CANMANSEU

CAN MANSEU, ALLOTJAMENTS RURALS · PLAÇA MAJOR, 70, 17178 SANT PRIVAT D'EN BAS (GARROTXA)
T +34 621 23 51 23 · INFO@CANMANSEU.COM · RTC: PG-001188-28

© 2020 by Bassegoda Grup