top of page
Joanetes©Amadalvarez.jpg

Benvinguts,

visiteu, visiteu.

Entorn i llocs d’interès

Joanetes%C3%82%C2%A9Amadalvarez_edited.j

LA VALL D’EN BAS

Enamora’t de la màgia d’un indret amb un paisatge de postal. Emmarcada per les muntanyes, la Vall sorprèn al visitant amb els seus prats clapejats de boscos i rierols. A més, hi ha recompensa per a qui s’enfili als cims, des d’on es pot gaudir d’una vista d’ocell. Terra d’agricultura i plena d’història, podreu descobrir multitud de viles i pobles escampats per tots els racons de la verda esplanada.

Foto0053.jpg

EL SALT DEL SALLENT

L’espectacular salt presideix la imatge de la Vall, deixant també al seu pas nombroses gorgues perfectes per al bany i la reconnexió amb la naturalesa. El Sallent és el salt d’aigua més gran de Catalunya, amb més de cent quinze metres de caiguda lliure. És especialment espectacular en temps de pluges: descobreix aquesta meravella natural de bellesa feréstega.

6792341307_28dd3f8f8f_b.jpg

SANT PRIVAT D’EN BAS

Amb una llarga història, el poble està eternament resguardat per les muntanyes a una banda i l’àmplia vall al contorn. De vida tranquil·la i pausada, és la mostra d’un espai on el temps s’alenteix i passa assaborint-se. És especialment conegut pel seu pòrtic que dona a la plaça, just on se situa
Can Manseu.

20140816_111003-001.jpg

ELS HOSTALETS D’EN BAS

Prop del camí ral que anava d’Olot a Vic, va néixer un poble per a reposar (amb l’hostalet, com indica el seu nom). Amb els anys s’ha convertit en un nucli emblemàtic de la Vall, pel seu aire rústic i tradicional, que conserva l’encant d’allò pintoresc. Hi trobareu el conegut carrer Teixeda, amb balconades plenes de flors. Es troba a poc més de deu minuts en cotxe de Sant Privat.

MAPA
Contact
bottom of page