IMG-20200629-WA0030.jpg

Benvinguts,

passeu passeu.

s.XVIII

Can Manseu

Can Manseu és una casa catalogada del 1748, com mostra la pedra que encara es troba a l’entrada. Està situada en un dels llocs més emblemàtics de la Vall d’en Bas: sobre el porxo que obre el pas a la plaça de Sant Privat.

 

Voltada d’un entorn natural privilegiat, és perfecte per al repòs i la desconnexió. Amb les portes obertes a qui vulgui descobrir aquesta petita joia, és ideal per a famílies i parelles.

Can Manseu és un espai de tranquil·litat, pensat per a la comoditat i amb un tracte proper. Enamora’t de la llum que travessa la Vall i dels seus contrastos: la història de les pedres, la pau dels camps i la força de l’aigua com la del Salt del Sallent, un dels atractius de la zona. 

 
 

Les habitacions

El Puigsacalm

1/5

Amb vistes a l’anomenat “balcó de la Garrotxa”, tot un símbol de la Vall d’en Bas. Gaudeix de l’imponent presència de la muntanya des d’aquesta habitació. 
Un espai on tot flueix de manera natural, pensat per al confort, i que conserva el regust autèntic del seu temps passat.

La Vall

Les vistes des de La Vall recullen la màgia de l’entorn: observa l’extensió de la naturalesa des d’aquesta habitació doble, que pot ser també per a quatre persones. Gaudeix també del seu espai interior: és l’habitació més gran de la casa, un fet que la fa ideal per a un ambient familiar. 

El Sallent

La Plaça

 

La fúria de l’aigua que cau és una de les meravelles de la Garrotxa: descobreix l’encant d’El Salt del Sallent, que es pot veure des de l’habitació doble. Amb un estil rústic i senzill, podràs gaudir de la calidesa d’un niu amb unes vistes privilegiades. 

Acollidora habitació amb vistes al cor del poble, la plaça, on bateguen les pedres amb la història dels temps passats. L’habitació és doble, amb possibilitat d’ampliar-se, i en ella mateixa es respira l’aire històric de la casa. A més, té dos nivells. 

APARQUEU

DISFRUTEU

ESMORZEU

(DES)CONNECTEU

Segueix-nos al Instagram

 
 

Contacta amb nosaltres

(+34) 621 23 51 23

LAURA I RAMON

PLAÇA MAJOR, 70

SANT PRIVAT D’EN BAS

@CANMANSEU

CAN MANSEU, ALLOTJAMENTS RURALS · PLAÇA MAJOR, 70, 17178 SANT PRIVAT D'EN BAS (GARROTXA)
T +34 621 23 51 23 · INFO@CANMANSEU.COM · RTC: PG-001188-28

© 2020 by Bassegoda Grup

WhatsApp Image 2020-06-30 at 11.44.12